Privacyverklaring:

Waarom verwerk ik jouw gegevens?
Ik verzamel alleen persoonsgegevens die ik nodig heb om met je te communiceren en jouw bestelling te kunnen verwerken en verzenden, voor zolang ik hier wettelijk verplicht toe ben of zolang het redelijk is deze te bewaren. Je gegevens worden dus niet voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor je ze aan mij doorgeeft.

Welke gegevens verwerk ik?
De soorten persoonsgegevens die ik verwerk zijn: je naam en adresgegevens, het afleveradres dat je opgeeft, je email adres en telefoonnummer (en verder alle andere dingen die jij als klant noteert in het vak: opmerkingen). Deze gegevens horen thuis op de factuur.
Wanneer je geld naar mij overmaakt komt je rekeningnummer uiteraard in mijn bankafschriften terecht en wanneer je mij een mailtje stuurt komt je emailadres en de inhoud van je bericht in mijn mailbox.
Ik bewaar al deze gegevens 7 jaar. Dit is de wettelijke bewaartermijn.

Met wie deel ik jouw gegevens?
Sommige gegevens deel ik met andere partijen. Ik heb met hen een verwerkersovereenkomst gesloten. Uiteraard met als enig doel jouw order te verwerken en met je te communiceren.

1. MijnWebwinkel
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht via webshop.kaatjepluk.nl worden opgeslagen op de server van mijn verwerker MijnWebwinkel. MijnWebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

2. iXL Hosting
Het overige deel van mijn website is ondergebracht bij iXL Hosting. Met hen heb ik ook een verwerkersovereenkomst. Zij verwerken geen ordergegevens, maar wel mijn emails en de gegevens die je invult in mijn contact formulier en het formulier voor het aanvragen van naamslingers. Ook zij zorgen voor een beveiliging die past bij de te beschermen gegevens, bijvoorbeeld door het gebruik van een beveiligde SSL-verbinding wanneer je mijn website bezoekt.

3. Betaaldiensten
Voor het verwerken van betalingen maak ik gebruik van diverse diensten, waarvan de meest voor de handliggende mijn bank is, de ABNAMRO bank, maar voor het innen van Ideal, Bancontact en creditcard  betalingen is dit Mollie B.V. en pin betalingen lopen via iZettle?

4. MyParcel
Ik verstuur alle bestellingen via het systeem van MyParcel. Zij hebben de NAW-gegevens nodig van jou als klant om mij een verzendlabel met track en tracecode te kunnen geven.

5. GoogleAnalytics
Ik gebruik GoogleAnalytics om de statistieken van de website bij te houden.

6. Cookies
Kaatjepluk.nl maakt sinds eind 2016 geen gebruik meer van cookies op de hoofdwebsite. Het subdomein webshop.kaatjepluk.nl maakt wel gebruik van cookies. Voor dit deel van de website zal er dus ook een aparte melding gegeven worden. 
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door een website op een speciaal daarvoor bestemde plaats op je computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst en die later weer door dezelfde of andere websites gelezen kunnen worden. Cookies worden dus gebruikt om bepaalde zaken te 'onthouden' terwijl je over het internet surft. Door het gebruik van mijn webshop op webshop.kaatjepluk.nl ga je akkoord met het plaatsen van cookies.

Welke cookies kun je tegen komen?
Er bestaan verschillende soorten cookies die ik natuurlijk niet allemaal gebruik. Hieronder vind je een overzicht van de cookies die ik gebruik en waar ze voor bedoeld zijn:

Functionele cookies
Deze cookies zijn bedoeld om de website goed te laten werken en worden bijvoorbeeld gebruikt om de inhoud van je winkelmandje te onthouden en om te onthouden of je akkoord bent gegaan met het gebruik van cookies. ;-)

Sociale Plug-ins cookies
Wanneer je een foto of bericht vanaf mijn website deelt via Facebook, Twitter of Pinterest wordt je doorverwezen naar de website van één van deze drie partijen. Het is mogelijk dat er op dat moment cookies van Facebook, Twitter of Pinterest op je aparaat geplaatst worden. Als je meer wilt weten over de cookies die door deze derde partijen geplaatst worden verwijs ik je door naar de website van de specifieke partij (dus Facebook, Twitter of Pinterest).

Op dieet?
Als je liever geen cookies wilt dan kun je je browser zo instellen dat er geen cookies geplaatst worden. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je internet browser. Het kan dan uiteraard wel zo zijn dat de website niet meer werkt zoals je verwacht.

Recht op inzage, aanpassing of verwijdering van gegevens
Je hebt als klant altijd het recht om een verzoek in te dienen voor het verwijderen, aanpassen of inzien van je eigen gegevens. Dit verzoek kun je indienen via info@kaatjepluk.nl en dit zal altijd binnen 4 weken verwerkt worden. De gegevens die ik wettelijk gezien 7 jaar verplicht moet bewaren, kunnen niet verwijderd of aangepast worden. Daarnaast heb ik je gegevens nodig om je order te kunnen leveren.

Autoriteit Persoonsgegevens
Ik moet je erop wijzen dat je het recht hebt om klachten met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens door KaatjePluk online in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, maar natuurlijk doe ik er alles aan om te voorkomen dat het zo ver komt ;-)

KaatjePluk | mei 2018, KvK: 65050452 |  H.W. Mesdagstraat 18 | 3314 XM Dordrecht | tel: 06 40706456 (whatsapp) | www.kaatjepluk.nl | webshop.kaatjepluk.nl | info@kaatjepluk.nl

 

Aanbieding

Gastenboek

  • 27-10-2020 - Al een paar keer mooie dingen besteld bij Kaatje Pluk!...  lees meer
  • 20-08-2020 - Zojuist m'n pakketje ontvangen en ik ben helemaal verliefd 🥰....  lees meer
  • 12-06-2020 - Vandaag weer een mooi pakketje mogen ontvangen! Superleuk en met...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2020 KaatjePluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel